Başkan Ali Çalışır'a ASKF Heyetinden Ziyaret

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Orhan Küçüksağırıcı ve heyet üyelerini makamında kabul etti.

Belediye binasındaki ziyarette konuşan ASKF Başkanı Küçüksağırıcı, 2. Amatör C Grubunda mücadele eden Çayırbağ Belediyespor'a verdikleri desteklerden dolayı Başkan Ali Çalışır'a teşekkür etti.

Başkan Çalışır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çayırbağ Belediyespor'un bu yıl ki hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Takımların sezonun ilk maçına galibiyetle başladığını aktaran Başkan Çalışır, "Çayırbağ Belediyespor, bu yıl grubunda iddialı bir konumda. İnşallah, seneye bir üst lige çıkacağız. Belediye olarak takımımız ve futbolcularımızın yanındayız. Desteklerimiz de her zaman sürecek." diye konuştu.

Ziyarette, ASKF Başkanı Küçüksağırıcı'ya Afyonkarahisar Futbol İl Temsilcisi Mehmet Temur, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Türkmen ve Orhan Ergüven ile Çayırbağ Belediyespor Kulübü yöneticisi Mevlüt Önoğul eşlik etti.

Facebookta Paylaş