İhale Duyurusu

AFYONKARAHİSAR  VALİLİGİ

ÇAYIRBAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA AİT

İLAN METNİDİR

1-Mülkiyeti Belediyemize ait 15 Temmuz Demokrasi Çay Bahçesinin  36 Ay süre ile 31/05/2019-31/05/2022 Tarihine kadar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi gereğince açık artırma usulü ile kiraya verilecektir.

2-15 Temmuz Demokrasi Çay Bahçesinin Muhammen Bedeli Aylık KDV Harıç 250,00 TL’dir.

3-İhale 23/05/2019 PERŞEMBE Günü Saat:14.00’da  Encümen Huzurunda Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

4-İhale geçici teminatı 3 Yıllık olarak hesaplanmış olup KDV Hariç %3 270,00 TL’dir.

5-İhale sonucunda İhalede kalan bedel üzerinden kati teminat %6  peşin olarak alınacaktır.

6-Kira bedelleri  Kira sözleşmesinin taraflarca imzalandığı tarihten itibaren Her Ayın sonunda yatacaktır.

7-İhaleye katılacak olanların TC Kimlik Numaralı yazılı Nüfus Cüzdanları ile birlikte İkametgah belgeleri ile şahsen müracaat edeceklerdir.

8-Gerçek kişiler (ŞİRKET) adına müracaat edecek kişiler yetkili olduğunu belirten vekaletname ve imza sirkülerini gösterir belgeleri ibraz etmek zorundadır.

9-İhale ile ilgili şartname Çayırbağ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğün’ den’ Mesai saatleri içerisinde görülebilir.

ALİ ÇALIŞIR

BELEDİYE BAŞKANI