Çayırbağ Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız sürdürüyor

Çayırbağ Belediyesi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, okullar, camiler, minibüsler, hayvan pazarı, sebze pazarı, duraklar, iş yerleri, köy odaları, mahalle fırınları ve halkın yoğun olarak kullandığı umuma açık alanlarda özel solüsyonlarla dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin dezenfekte, hijyen ve temizlik çalışmaları önümüzdeki günlerde kesintisiz bir şekilde devam edecek.

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'daki beldelerde dezenfekte çalışmalarını ilk başlatan belediyelerden biri olduklarını söyledi.

Devletin aldığı tedbirlere vatandaşların riayet etmesinin önemli olduğunu dile getiren Başkan Çalışır, şunları kaydetti:

"Beldemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu seferberlik içerisinde belediye personellerimizce, kasabadaki okullarımızın, camilerimizin, minibüslerimizin, duraklarımızın, hayvan pazarımızın, sebze pazarımızın, iş yerlerimizin, köy odalarımızın, mahalle fırınlarımızın ve halkımızın yoğun olarak kullandığı umuma açık alanları özel solüsyonlarla dezenfeksiyon çalışmalarını kesintisiz olarak devam ettireceğiz. Tedbir bu virüsten daha büyük. Biz tedbiri alıyoruz. Sonrasını Cenab-ı Allah'a bıraktık. İnşallah üstesinden geleceğiz." ifadesini kullandı.